Sport Vision Bulgaria – спортната дисциплина, която води до пристрастяване

Pinterest LinkedIn +

Нова и тотално завладяваща спортна дисциплина се превръща в истинско пристрастяване сред активните хора. Нарича се шопинг и се практикува най-незабравимо във верига магазини Sport Vision, разположени, разбира се, в модните центрове.

Да спортуваш е не просто полезно - спортът е привлекателен лайфстайл, към който се придържат все повече хора, а Sport Vision е безценен помощник в тази кауза.

Един от основните акценти в портфолиото на Sport Vision е Ellesse. Брандът е създаден през 1959 година в Италия, като името е вдъхновено от инициалите на нейния основател Leonardo Servadio - "L.S". Марката е една от първите, които използва логото си директно върху продуктите си, а не само на вътрешните етикети.

Едни от най-големите фенове на Ellesse са тенис звездата Анна Курникова, бокс легендата Мохамед Али, пилотът от Formula 1 Ален Прост и много други.

Ellesse обаче е само началото…

Във верига магазини Sport Vision ще откриете още над 40 любими марки, сред които Nike, Adidas, Reebok, Champion, Umbro, Converse, New Balance, Sergio Tacchini, Arena, Speedo и много други. Не е нужно да обикаляте – всичко е на едно място.

Но добрите новини не са свършили - летните намаления не пропускат и магазините на Sport Vision, където отстъпките стигат до... 70%. Уоу!

Колекциите са от леки и ефирни материи като висококачествен памук, полиестер и други специални тъкани. Просто няма как да не ви харесат, защото са подбрани така, че да допринесат за цялостния ви комфорт и максимално да спомогнат за по-добри резултати при спортуващите!

Sport Vision е една от най-големите верига магазини за спортни стоки на Балканите, основана преди повече от 15 години. Компанията предлага на пазара значителен брой международно признати марки за спорт и развлечение. Sport Vision разполага с над 150 обекта в шест държави на Балканския полуостров.

Сподели.