Спомни си за скъп приятел, виж видеото към "Две" на Поли Генова тук!

Pinterest LinkedIn +

На 1 декември 2012 г. – навръх Международния ден за борба със СПИН – своята премиера направи видеото на Поли Генова към песента й "Две". За разлика от повечето парчета на победителката в Българката песен на Евровизия 2011 "Две" има подчертано меланхолично звучене, изразяващо мъката по приятелите, които вече не са между живите.

В съответствие с настроението на "Две" историята, на която е базирано видеото, не е с щастлив край. Главни действащи лица в него са две момичета, които израстват заедно, учат в един клас и са първи приятелки. В края на видеото става ясно, че едното от двете момичета е болно от рак.

Основната локация, на която са заснети сцените с Поли Генова, е изгоряла гора. Тя символизира лошото в живота и смъртта, обяснява Евгени Тодоров от New Generation Arts – студиото, осъществило цялостната видео продукция.

Като статисти във видеото се появяват печелившите от играта на Music Space "Участвай в най-новото видео на Поли Генова". Текстът е на Жени Джамбазова, а беквокалите са записани от момичетата от LaTiDa, които партнираха на Поли и в "Солени дни".

Гледай видео с Поли Генова>>


Сподели.