Спечели участие в хитовия "Стъклен дом"! Как? Виж тук!

Pinterest LinkedIn +

Уникалната възможност да се изяви редом до любимците си Калин Врачански, Елена Петрова, Явор Бахаров и компания ще има всеки почитател на хитовия сериал "Стъклен дом".

На 1 юни bTV отпразнува 10-годишния си юбилей и по този повод в официалната страница на телевизията тръгна играта "Растем заедно и ставаме повече".

В нея всеки читател/ зрител може да отговаря на въпросите, свързани с историята на bTV от 1 до 30 юни и да се бори за Голямата награда - участие в "Стъклен дом". Е, ролята е на статист, но дори и това е нещо за най-запалените фенове на атрактивната сага.

Освен това, всички, участвали в играта могат да спечелят среща с любим водещ, колекция от авторски филми, посещение в нюзрума и други любопитни награди.

Сред примерните въпроси са "Кое е първото предаване на живо по bTV" и "С какво стартира програмата ни на 1 юни 2000-та година". Можете да се пробвате с отговорите ТУК, а ако някой ден станете сериозна конкуренция на Калин като новия любимец на България, си запазваме правото за първо интервю...

Сподели.