Спечели последен модел смартфон! Гласувай за най-доброто tech устройство на 2018-та!

Pinterest LinkedIn +

Ако мислите, че сте от хората, които не се вълнуват от тенденциите в технологичния свят, помислете отново!

Разбира се, че ни интересува какво ново са ни подготвили hi-tech гигантите тази година – дали пък следващият смартфон не се доближава до капацитета на професионален DSLR или компютър? Кой ще е телевизорът, с който любимите ни филми стават част от истинско кино изживяване?

Всяка година технологичният свят престъпва границите на очакваното и ни предоставя все по-иновативни продукти. Стотици модели от десетки производители прави избора на най-доброто и подходящо устройство все по-труден.

Именно по тази причина за 12-та поредна година екипът на HiComm събра най-добрите технологични продукти за 2018-та, а окончателният избор кое от тях заслужава почетното първо място остава в ръцете на потребителите.

Това са Годишните награди на HiComm, по време на които вие, читателите, избирате най-добрите сред най-добрите - като се започне от смартфони, преминем през умни часовници и таблети, за да стигнем до телевизори и дори мобилни слушалки.

Можете да дадете своя глас във всяка една от категориите на epa.hicomm.bg, а след 7-ми декември ще изберем един от вас, който ще спечели голямата награда – смартфон с изкуствен интелект, тройна основна камера и още безброй функции - флагманът Huawei Mate 20 Prо.

И ако 2018-та година не е била вашата година, не забравяйте, че винаги можете да обърнете късмета си. Затова влезте на epa.hicomm.bg и подкрепeте своите фаворити сред всички продукти и устройства, селектирани от екипа на HiComm.


Сподели.