Спечели покана за промоцията на албума IBAN на Светльо & The Legends в София!

Pinterest LinkedIn +

Avtora.com подарява четири покани за концерт-промоцията на новия албум IBAN на Светльо & The Legends - на 27 май в клуб Pork Pie в София.

За да спечелиш покана за събитието, трябва да качиш любимото си видео на Светльо & The Legends на стената на Avtora.com във Facebook и да събереш най-много Like от останалите фенове.

Четиримата победители ще бъдат обявени в 17:00 часа на 26 май в Avtora.com и на страницата на Avtora.com във Facebook!Шоуто на 27 май в София е първо за бандата от близо една година насам, като е твърде вероятно да бъде и единствено за 2011 година. В същото време, събитието в Pork Pie е логично продължение на националното турне на Светльо & The Legends, което се проведе в края на април и началото на май. Седемте концерта в Пловдив, Варна, Велико Търново, Бургас, Стара Загора, Свищов и Габрово минаха при излючителен успех.

Светльо & The Legends залагат на ударен сет за концерта на 27 май - сред парчетата, включени в над двучасовата листа, освен тези от новия албум IBAN, влизат още "Бате Гойко", "PVC", "Грозна си като салата", "L.A. но моме", "Овци", "Нова градска", "Брус Лий", "Фани", "Облаци", "Асамблея на мира", "Ой ти, Черно море" и много други.


Сподели.