Спечели Live At The Royal Albert Hall на DVD+CD на Adele с Avtora.com!

Pinterest LinkedIn +

Avtora.com подарява едно оригинално копие на Live At The Royal Albert Hall – DVD+CD със запис от шоуто на британската суперзвезда Адел (Adele) на 22 септември 2011 година в The Royal Albert Hall в Лондон.

За да участваш в томболата, която ще определи късметлията, който ще спечели Live At The Royal Albert Hall на DVD+CD на Адел, трябва да:

Отговориш на въпроса: След колко седмици под No.1 в Billboard 200 албумът на Адел - "21", изравни рекорда на саундтрака към филма "Титаник" за най-дългата серия от първи места в американския чарт за албуми от 13 години насам?

Изпратиш верния отговор, трите си имена и телефон за връзка на [email protected] с тема (Subject): Adele до 11:00 часа на 13 февруари 2012 година.

Името на победителя, изтеглено чрез жребий, ще бъде обявено в 12:00 часа на 13 февруари в Avtora.com, както и в страниците на Avtora.com във Facebook, Twitter и Google+.

В България Live At The Royal Albert Hall на DVD+CD/ Blu-Ray+CD се разпространява от Анимато мюзик/ XL Recordings и може да бъде закупен оттук.
Още информация за концертния филм на Адел>>

Спечели любовната колекция Best Love Songs на Ерос Рамацоти с Avtora.com!


Сподели.