Спечели билет за партито на Italo Business с BLVD.bg!

Pinterest LinkedIn +

BLVD.bg - новият информационен гайд за музикални събития в България, подарява 3 билета за партито на култовия италиански техно лейбъл Italo Business на 17 март в столичния клуб Mixtape5.

По покана на Renesanz, у нас пристигат шестимата водещи артисти от Italo Business: Dandi & Ugo (на снимката), Piatto, Angy Kore, Marika Rossa и Gymmy J.

От българска страна съпорт на гостите в основната зала в клуб Mixtape5 ще окажат Balthazar & JackRock, а във втората ще се изявят диджеите от JAM Recordings (MC Lueppers, BD, Julyo Jamma, Deejay Speadup) и NOVA Beat (Dreakman, Eram, Iren S).

За да станеш част от партито на Italo Business, трябва да:

Публикуваш на стената на BLVD.bg във Facebook любимото си видео на някой от артистите на Italo Business, които пристигат за партито на 17 март в Mixtape5.

Изпратиш трите си имена и телефон за връзка на music@blvd.bg с тема (subject): Italo Business до 16:00 часа на 15 март 2012 година.

Имената на тримата късметлии, изтеглени чрез жребий, ще бъдат обявени в 16:30 часа на 15 март в страниците на BLVD.bg, Avtora.com и Music Space във Facebook.

BLVD.bg е новият онлайн информационен гайд за музикални събития в България, който по всяко време ще ти даде отговор на въпросите: Кога? Къде? Какво се случва?

BLVD.bg предоставя информация и възможност за покупка на билети за концерти.

BLVD.bg е оптимизиран за разглеждане в мобилни телефони, за да си в крак, където и да си.

Още информация и билети за партито>>

Сподели.