Sound Shapes ще включва три нива с парчета на Beck, играта излиза на 8 август

Pinterest LinkedIn +

Иновативната музикална игра Sound Shapes на канадското студио Quesy Games ще включва три нива, изградени върху парчета, написани специално за целта от американския мултиинструменталист, артист и продуцент, носител на Грами - Beck.

Те носят заглавията Cities, Touch the People и Spiral Staircase и подобно на всички останали нива от играта, предназначена изключително за конзолите на Sony, ще позволят на играчите да манипулират музиката, която интегрират в себе си. В Sound Shapes ще бъдат включени също тракове на Deadmau5 и Jim Guthrie.

Sound Shapes представлява сайдскролинг платформър, при който всеки елемент и всяко отделно действие произвеждат звуци. Представена за първи път по време на E3 2011 (и отличена с редици награди от събитието), играта ще се появи в PlayStation Network на 8 август, откъдето ще може да бъде закупена в дигитален формат срещу 13 EUR. Закупувайки я еднократно, играчите, които притежават и PlayStation 3, и PlayStation Vita, ще могат да я инсталират и играят й на двете конзоли.

Сподели.