Soulra Rukus Solar – як саунд за слънчево настроение

Pinterest LinkedIn +

Дори най-закоравелите фенове на техниката трябва от време на време да излизат сред природата. Полезно е! А и благодарение на модерните технологии вече почти не се налага да жертваме удобствата, с които сме свикнали, когато се отделяме от удобния си и подреден дом.

Да си представим следната пасторална картинка: събрали сте се с приятели, отишли сте на някое китно и затънтено място, подготвени сте адекватно, телефонът ви е защитен, нарамили сте раницата със слънчеви панели, така че да не останете без ток, опънали сте се на някоя полянка... Естествено, трябва ви и саунд! И то добър!

Не се мъчете с обидно слабите колонки на лаптопа си – можете да си осигурите мощно озвучаване, при това навсякъде, с помощта на преносимата аудио система Soulra Rukus Solar (цена 449 лв.). Само я свържете към някое от устройствата си чрез Bluetooth връзка, и сте готови да залеете природата със звуците на любимата си музика.

Както може би сте се досетили от името на джаджата, Soulra Rukus Solar има едно ключово предимство, което я прави идеална за разходка из дълбоките дебри – тя е снабдена със слънчеви панели, чрез които гарантирано музиката няма да прекъсне точно в най-важния момент. Вградената литиево-йонна батерия се зарежда за около 6 часа, а издържа на до 8 часа непрекъснато слушане на музика. Ако планирате непрекъснато парти, по-дълго от това... можем само да ви завидим.

Създателите на Soulra Rukus Solar са се погрижили аудиосистемата да е максимално лесна за дълги походи – тежи около килограм и половина, но има практична дръжка, с която да я носите удобно. Веднъж разположена на някоя удобна повърхност, можете да прикрепите смартфона си към нея чрез велкро лента, така че Bluetooth връзката да не прекъсне ненадейно. Екранът използва E-Ink, така че да видите какво става на него дори под пряка слънчева светлина.

Разбира се, устройството идва и с обикновен кабел, за да не се налага да разчитате само на безоблачното време. Има и USB портове, за да можете да зареждате и други машинки през него, но, ако сте слушали съветите ни до момента, това няма да ви се наложи. Така че няма какво да чакате – дъжовете отминават и настъпват жегите. Взимайте отпуска и марш към Майката природа!

Купи Soulra Rukus Solar ТУК

Сподели.