Sony отложиха рилийза на MotorStorm: Apocalypse в Япония

Pinterest LinkedIn +

Рилийзът на горещо очакваното продължение на деструктивния аркаден рейсър за PlayStation 3 MotorStorm - Apocalypse, в Япония се отлага за неопределено време, обявиха от Sony Computer Entertainment Japan.

Четвъртата игра от офроуд рейсинг поредицата на британското студио Evolution ще излезе в Европа на 16 март, а ден по-късно трябваше да дебютира на японския пазар за игри. Както подсказва заглавието на играта, виртуалната реалност в MotorStorm: Apocalypse поставя играчите сред руините на град, пострадал от унищожителен катаклизъм – по зла ирония на съдбата, въпросният катаклизъм е земетресение, но вместо в Синдай, те ще се озоват в измислен американски град, реплика на Сан Франциско.

Тъй като някои от информационните центрове на PlayStation Japan са базирани именно в Мияги – най-силно пострадалата от земетресението от 11 март префектура в страната на изгряващото слънце, чийто административен център е град Синдай, Sony преустановиха временно някои услуги и предупредиха за възможни прекъсвания на връзката с PlayStation Network и забавяне на ъпдейти.

Сподели.