Sony обявиха Bullet Run - free-to-play PC мултиплеър риалити FPS (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

До края на лятото на бял свят ще се появи нова free-to-play игра на Sony Online Entertainment, предназначена за феновете на FPS жанра - Bullet Run.

Промотирана с фразата "Слава на всяка цена!", Bullet Run ще въвлече играчите в скоростен екшън с разнообразна околна среда, огнестрелни оръжия, екипировка и огромен набор от инструменти за индивидуализация на игралните персонажи, чието действие ще се развива в близкото бъдеще и ще се явява сценарий на телевизионно риалити шоу.

Иначе казано – подобно на сюжета на The Hunger Games, игралните персонажи ще се сражават помежду си, защото участват в игра, а не във война, макар смъртта им да е също толкова реална.

При рилийза й играта ще включва шест карти, в това число складова база, рафинерия и гето, два режима на игра - Team Deathmatch и Dominion, осем специални умения и функции като Nemesis System и Taunt System, а максималния брой на играчите в една сесия ще е 20.ь

В допълнение към многото видове оръжия, играчите ще разполагат и с различни приставки за тях, включително заглушители, оптика, приклади и др., а презареждането им ще напомня това в Gears of War. Сред акцентите в резюмето на Bullet Run е и възможността за моментално връщане в сесията след убийство чрез системата Synth.

Bullet Run се разработва от Acony Games, а сайтът й вече е активен и мобилизира "доброволци" за предстоящите бета тестове.


Сподели.