Sony Ericsson ще представи скоро наследник на Xperia X10 mini pro

Pinterest LinkedIn +

От Sony Ericsson неведнъж са изразявали задоволството си от това, че смартфоните Xperia на компанията се наложиха на пазара, въпреки първоначално трудния си старт.

Голям принос за успеха на серията определено имат моделите Xperia X10 mini и Xperia X10 mini pro, представени преди повече от година. И след като през февруари от компанията пуснаха Play, Arc, Neo и Pro, сега идва ред да се представят и наследници на едни от най-успешните апарати на Sony Ericsson.

Въпреки че все още не се знае нищо официално, през последните часове в мрежата се появи информация за наследника на Xperia X10 mini pro. Апаратът ще работи с Google Android 2.3 (Gingerbread) операционна система, а ще предлага и редица подобрения в основни елементи. Според предварително изтеклата информация, смартфонът ще работи с процесор на 800 МHz, ще има 5-мегапикселова камера, QWERTY клавиатура и специален графичен чип Adreno 205, работещ със сензорен екран, чиято разделителна способност ще е 480 х 320 с 3 инча размер по диагонал.

Сподели.