Sonique идва в България за участие в Star Academy

Pinterest LinkedIn +

От мениджмънта на Соник (Sonique) потвърдиха, че тя най-накрая наистина ще дойде в България, за да участва в Star Academy Live на 20 юни 2005 г.

На концерта световноизвестната жена-диджей ще изпълни 2 от своите най-известни парчета, а на следващия ден ще проведе и майсторски клас с талантите от Star Academy.

През 2000 г., дебютният албум на Sonique получава платинен статус във Великобритания, следвайки сходния успех на пилотния сингъл от него "It Feels So Good", който става четири пъти платинен на Острова! През 2001 г. тя печели награда Brits за Най-добра изпълнителка и същевремeнно е номинирана за Най-добър денс изпълнител, Най-добър нов денс изпълнител, Най-добър сингъл и Най-добро видео. Тя печели също наградата Ivor Novello за Международен хит с "It Feels So Good". Мъжкото списание Maxim я награждава за Най-добра певица на 2001г. в категорията Жена на годината, а MTV я номинира в четири области за техните награди.

Сега Sonique довършва новия си проект - трети поред в соловата й кариера, след мултиплатинените "Hear My Cry" (2000) и "Born To Be Free" (2003). Очаква се съвсем скоро немският лейбъл Kosmo Records да издаде третия й албум - "Sonique On Kosmo". Дискът ще получи и български лиценз от Вирджиния Рекърдс / Меджик Рекърдс.

Пилотният сингъл от него - "Another World", бързо се превърна в хит в българския ефир, а сега на дневен ред е новата й песен – “Why”.
Сподели.