Соня Васи пее нов сингъл на церемонията "Мъж на годината"

Pinterest LinkedIn +

Популярната българска певица Соня Васи ще изпълни последния си сингъл "One more night" на церемонията по награждаването на "Мъж на годината". Събитието ще се състои на 2 декември 2008 г. във Военния клуб в София.

Песента "One more night" на Соня Васи е миксирана от DJ Дидо от Deep Zone. Композицията е вдъхновена от романтичен флирт на изпълнителката с известен български мъж, чието име Васи пази в тайна.

"За мен е истинско удоволствие да представя песента точно на церемонията 'Мъж на годината', защото всички знаем, че няма нищо по-вдъхновяващо от един красив и секси мъж", казва Соня Васи.


Снимка: сп. "Intro"

Единствената българка, позирала за американското издание на мъжкото списание "Playboy", продължава дизайнерската си кариера в САЩ, като сред клиентите й са Фейт Хил, Дженифър Лопес и Дженифър Анистън.

"Мъж на годината" за 2008 година стана капитанът на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов. На второ място в свободното онлайн гласуване остана най-скъпият български футболист Димитър Бербатов, а третата позиция зае режисьорът на игралния филм "Дзифт" - Явор Гърдев.

Сподели.