Соня Мембреньо (Music Idol 3): В това шоу няма логични неща

Pinterest LinkedIn +

След Пламен Петков и македонеца Дарко Илиевски, 21-годишната Соня Мембреньо стана третият финалист, който напусна Music Idol 3. Соня допуска вероятността, че именно личната трагедия на сляпата участничка Виктория Димитрова, с която се изправи във "Войната на гласовете", е повлияла за нейното отпадане.

"Определено не го изключвам като вариант, но и така да е няма лошо. Хората са почувствали, че тя трябва да продължи, за да й се случи нещо хубаво и поне малко да компенсира онова, което й се е случило", каза за Avtora.com Соня Мембреньо.

"Когато ми съобщиха, че трябва да напусна Music Idol, ми бе беше доста тежко, но след това бързо ми мина и вече съм по-добре. В това шоу няма логични неща, случва се обратното на това, което всички си мислят", каза още пловдивчанката.

Соня Мембреньо, която се яви на кастинг за трите сезона на Music Idol, разкри, че дори и регламентът на шоуто да позволяваше, тя не би изявила желание да участва отново.

По думите на певицата, най-достойни да спечелят музикалното реалити са Магдалена Джанаварова и македонецът Боян Стойков, с когото има интимна връзка.

"Боян ми обеща, че след Music Idol ще ме води в Охрид, много добре се разбираме и сме постоянно заедно", сподели Соня.

Според нея, сериозният успех на македонците в шоуто се дължи на тяхното непринудено и спокойно поведение, както и на факта, че "се чувстват в свои води".

Соня Мембреньо разкри, че възнамерява да се занимава с музика и в бъдеще, като амбицията й е да изпълнява нещо "съвременно, готино и младежко", в стилистката на поп звученето.

Сподели.