Solar Summer Festival 2011 започва с Tiеsto, Loco Dice, Dubfire, Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand

Pinterest LinkedIn +

Някои от най-големите имена на световната електронна сцена приеха поканата на Yalta и ще се включат в 10-то юбилейно издание на Solar Summer Festival. По традиция, звездната компания ще е подкрепена от резидентите на Yalta и Solar - Juan Alvarez и Liubo Ursiny, без които няма да започва и да завършва нито едно събитие.

На 30 юли, началото на Solar Summer Festival ще постави обявеният наскоро за "Най-велик диджей на всички времена" - Tiеsto. Това е второто му гостуване на Solar, след като през 2009 г. близо 10 000 фена на електронната музика станаха свидетели на невиждано дотогава мултимедийно шоу, което съпътстваше 5-часовия му сет. У нас Tiеsto ще представи новия си албум CLUB LIFE - Volume One Las Vegas, чиято премиера бе през април.

На 5 август за първи път родните фенове ще видят на една сцена двете най-актуални техно величия – Loco Dice и Dubfire. На 6 август фестивалната парти щафета ще поемат 3-ма безспорни любимци на българската публика. На три пулта един до друг на сцената на Solar ще се развихрят Mark Knight (на снимката), Martin Ten Velden и Fedde Le Grand.

Програмата за втората седмица на Solar Summer Festival 2011 ще бъде обявена до края на май.

Сподели.