Snoop Lion призна: Харесвах работата си като сводник

Pinterest LinkedIn +

Рап звездата Snoop Dogg aka Snoop Lion, който напоследък е вдъхновен от реге музиката, никога не се е притеснявал да говори открито за влечението си към жените и тревата, но в актуално интервю за списание Rolling Stone шокира света с още едно откровение - че се е занимавал със сводничество. При това не толкова за да свързва двата края, колкото от любов към занаята.

"Правих Playboy турнета - имах бус, с който пътувах заедно с 10 к*чки. Можех да уволня к*чка, да ч*кам к*чка, да си взема нова к*чка - аз определях програмата. От град на град, от ц*ца на ц*ца, от хотел на хотел, от спортист на спортист, от звезда на звезда", изброява 41-годишният новоизлюпен растафарианец.

Въпреки че не споменава конкретни имена, Snoop Lion твърди, че много известни спортисти са ползвали услугите на неговите момичета в периода 2003-2004 г., когато са се състояли Playboy турнетата. Разликата между него и класическите сутеньори обаче била, че музикантът не е прибрал нито цент от заработеното.

"Правех се пред клиентите, че ще прибера парите от к*чката, но й ги оставях. Никога не съм го правил за пари - всичко беше заради очарованието, което ми доставяше ролята на сводник... Като дете мечтаех да бъда такъв, мечтаех да имам коли и дрехи, както и ку*ки. По дяволите - направих го!", не скрива удоволствието от преживяването си звездата.

Както може да се очаква, вълнуващите приключения с десетте проститутки поставили на изпитание връзката на Snoop Lion с жена му Шанте Тейлър, която е и негова ученическа любов. През май 2004 г. семейството се разпада, но четири години по-късно двойката подновява брачните си обети.

"Обичам я и до днес, защото тя можеше да си вземе някой друг негър, но остана в моя ъгъл. И когато зарязах тая работа, тя си беше още там", разказа музикантът в историческото си интервю за Rolling Stone.

Сподели.