Smashing Pumpkins се събират

Pinterest LinkedIn +

Smashing Pumpkins се събират след дълга раздяла, подписали са договор за мениджмънт и ще работят по нов албум.

Според списание "Billboard", фронтменът на групата Били Корган (Billy Corgan) и барабанистът Джими Чамбърлин (Jimmy Chamberlin) в най-скоро време ще започнат работа по нов студиен албум, въпреки че някои от старите членове на групата, като китариста James Iha и басиста D'arcy Wretzky, няма да участват в реюниъна.
 
Списанието още твърди, че Smashing Pumpkins най-вероятно ще тръгнат на турне и може би ще участват в тазгодишното издание на фестивала Lollapalooza през лятото в Чикаго.
 
“Щом Били и Джими са заедно, ще могат да направят албум на Smashing Pumpkins,” каза за Billboard бившата басистка на групата Melissa Auf Der Maur. Тя отрече да участва в реюниъна, но каза, че винаги била на разположение да свири любимите си песни. “Ако Дарси не се навие, аз съм готова да се включа.”
 
Първите слухове за събиране на Smashing Pumpkins се появиха миналото лято, след като Корган си плати за цяла страница реклама във вестниците "Chicago Tribune" и "Chicago Sun-Times" и обяви, че групата се събира отново.
Сподели.