"Смърфовете" се завръщат през лятото на 2013

Pinterest LinkedIn +

След като през 2011 г. Смърфовете се завърнаха на голям екран и то в 3D формат, с едноименния филм ("Смърфовете"), от Columbia Pictures и Sony Picture Animation вече работят и по продължение на семейната комедия.

Продуценти на филма отново са Джордан Кърнър и Езра Свердлоу, а на режисьорския стол ще седне Рая Госнел. За "Смърфовете 2" ще се върне и по-голямата част от актьорския състав от първия филм - както участващи в игралните сцени, така и озвучаващите анимационните герои, сред които е и певицата Кейти Пери (Katy Perry) в ролята на Смърфета.

Сюжетът на продължението ще разказва за приключенията на Татко Смърф и синовете му, докато се опитват да спасят Смърфета от ръцете на техния голям враг Гаргамел (Ханк Азариа). След като е създал лоши смърфоподобни същества, той е отвлякъл сестрата на смърфовете и я е отвел в Париж, където си е спечелил репутацията на най-великия магьосник на света.

Семейната комедия с участието на Нийл Патрик Харис (Neil Patrick Harris), Джейма Мейс (Jayma Mays), София Вергара (Sofia Vergara) и Ханк Азариа (Hank Azaria) ще се появи в кината през юли, 2013 г.


Сподели.