Слушалки Iron Man – железен звук!

Pinterest LinkedIn +

Ако можем да отправим една критика към Железния човек, тя би била, че в костюма му няма добър саунд (доколкото ни е известно). Вярно, че Тони Старк говори със свръхразвития изкуствен интелект Джарвис, докато е в бронята, но правенето на добри дела изисква и правилната музика.

Макар да нямаме възможност да се разходим с истинската броня на Железния човек, имаме едно предимство пред оригинала – доброто озвучаване. Представяме ви слушалките E-3LUE Headset Iron Man 3 Edition (цена 249 лв.) и E-3LUE Pro Gaming Headset Iron Man 3 Edition (цена 349 лв.), с които поне отчасти да си представите, че сте на мястото на милиардера-филантроп. Слушалките са част от серията брандирани Iron Man продукти, от която вече ви представихме мишката.

Основният модел E-3LUE Headset Iron Man 3 Edition е с изключително интересен дизайн, издържан, разбира се, в червеното и златистото на Железния човек от филмите и комиксите. Те са доста масивни – тежат точно половин килограм, но не са неудобни дори при продължително носене, тъй като са изработени от мек дунапрен, покрит с кожа. Снабдени са с два кабела - 3,5 mm stereo-jack за свързване към мобилни устройства като телефони, таблети, MP3 плеъри и т.н., а също и с USB за свързване към компютър или лаптоп.

По-елитният вариант е E-3LUE Pro Gaming Headset Iron Man 3 Edition. Водят се професионални геймърски слушалки, а, както добре знаем, звукът понякога е от особено значение при игрите, за да разберете откъде ви стрелят гадовете, например. Този модел е дори още по-изчанчен на външен вид, но цялостното впечатление от визията е добро. Геймърската версия има и шумоизолиращ микрофон, прикрепен към лявата слушалка, който може да бъде прибран вътре в нея, когато не се използва. Другият модел също има микрофон, но работи само когато устройството е свързано към мобилен телефон.

И двата модела имат светещи елементи, по-забележими в геймърската разновидност – изглежда готино, а не би трябвало да ви разсейва при работа или игра. И при двата чифта слушалки е използвана технология за редуциране на околния шум, който няма да го заглуши изцяло, но ще изолира доста голяма част.

Като цяло, двата вида слушалки, издържани в стила на Железния човек, са доста екстравагантни, но същевременно изключително готини продукти. Ако сте решили да си вземете нещо по така за аудио нуждите си, те определено са силен вариант. Пък и да си пуснеш Iron Man на Black Sabbath на слушалки Iron Man си е яко, откъдето и да го погледнеш.

Купи E-3LUE Headset Iron Man 3 Edition ТУК

Купи E-3LUE Pro Gaming Headset Iron Man 3 Edition ТУК

Сподели.