Слухове: Александра Богданска може и да е сгодена

Pinterest LinkedIn +

Александра Богданска показа снимка в профила си във "Фейсбук", на която блести с бижу на безименния си пръст. Това предизвика десетки коментари, свързани с това дали красавицата е сгодена и кой е тайнственият мъж, завладял сърцето ù.

Запознати обаче обориха всички слухове пред Avtora.com и споделиха, че снимката всъщност е от бекстейджа на специално заснета фотосесия за актуалния каталог на бижутерийната марка "Invoke". Александра Богданска е избрала да бъде лице на бранда и да направи бижутата на "Invoke" част от нейната ослепителна визия.

"Invoke" е на българския пазар от 2013 година. Брандът се отличава с изящни форми, прецизна ръчна изработка и модерен дизайн. Бижутата на марката са обособени в четири серии, подходящи както за ежедневни, така и за специални поводи.

Серията "Diamond Shine" се отличава с изящни форми и е задължителен завършек на празнична визия. Всеки кристал е шлифован и инкрустиран по технология, идентична на тази, по която се обработват на диамантите. "Rose Gold Satin" са бижута, вдъхновени от природата. Линията е подходяща за дами, които разчупват ежедневната визия с атрактивни аксесоари.

Фина ръчна изработка и вдъхновяващ италиански стил са водещи в изработката на серията "Delicate". Жените, които обичат да експериментират, могат да заложат на линията "Multicolor". Към днешна дата градовете, в които могат да се намерят атрактивните бижута, са София, Бургас и Пловдив.

Сподели.