Slipknot влизат в кино индустрията със собствена продуцентска компания

Pinterest LinkedIn +

Кори Тейлър и Шон Крахан, известен с артистичния псевдоним Клоуна, обявиха, че стартират независима компания за кино продукция. Наречена Living Breathing Films, тя ще бъде представена официално по време на предстоящия филмов фестивал Sundance, който ще се проведе в родната им Юта между 19 и 29 януари.

В анонса на музикантите се казва, че продукцията на Living Breathing Films ще отговаря на естетиката на Slipknot, a Крахан конкретизира: "Филмите ни ще бъдат психологически. Ще извикат силен афект у вас. Когато излезе The Exorcist, хората, които отидоха да го гледат, излязоха от кината на 15-та минута и това ни порази. Ако няма поне един човек, който да излезе от салона на петата минута на някой от моите филми, значи не съм си свършил както трябва работата".

Сред кинематографистите, с които компанията най-вероятно ще работи, е основателят на White Zombie, Роб Зомби, чийто следващ кино проект, Lords of Salem, ще излезе по-кината по-късно тази година. "Изгарям от желание да направим нещо с Роб. Мисля, че би се получило нещо мега яко и откачено, макар идеята да звучи малко смущаващо, предвид това откъде идваме и тримата", споделя Кори Тейлър.

В най-близките планове на Slipknot към момента влиза осъществяването на концертна серия на територията на САЩ това лято. Каква ще е съдбата на петия студиен албум на групата и доколко е напреднала работата по него предстои да стане ясно.

Сподели.