Slipknot издават best-of компилация с концертно DVD през юли

Pinterest LinkedIn +

Четири години след появата на последния им студиен албум към днешна дата - All Hope Is Gone, Slipknot ще издадат първата best-of компилация в 17-годишната си кариера. Озаглавен Antennas to Hell, проектът ще включва 19 трака, в това число хитовете Spit It Out и Left Behind, като ще се появи на музикалния пазар на 24 юли през Roadrunner Records.

В допълнение към това, феновете на американската метъл банда ще получат достъп до редки behind-the-scene видео материали, които ще придружават записа на концерта им на Download Festival в Англия от 2009 година, включен в делукс изданието на Antennas to Hell.

Неотдавна лично Кори Тейлър разкри плановете на групата за издаването на компилацията чрез своя Twitter и сподели, че в момента той и колегите му не записват нов материал, но нахвърлят демо версии на парчета, които евентуално ще намерят място в наследника на All Hope Is Gone.

Четвъртият студиен албум на Slipknot излезе през август 2008 година, дебютира директно на върха на Billboard 200 и произведе пет сингъла. 19 месеца по-късно басистът на групата, Пол Грей, почина от свръхдоза наркотични вещества, което доведе до съмнения у Кори Тейлър относно това дали има желание да запише следващия албум на Slipknot.

Траклист на Antennas to Hell:

1. (sic)
2. Eyeless
3. Wait And Bleed
4. Spit It Out
5. Surfacing
6. People = Shit
7. Disasterpiece
8. Left Behind
9. My Plague (New Abuse Mix)
10. The Heretic Anthem (live)
11. Purity (live)
12. Pulse Of The Maggots
13. Duality
14. Before I Forget
15. Vermilion
16. Sulfur
17. Psychosocial
18. Dead Memories
19. Snuff

Сподели.