"Следващият, моля" - световното ТВ шоу Next One идва в България през есента на 2013 г.

Pinterest LinkedIn +

Българска версия на световното шоу Next One на лидерите в бранша - Endemol - е следващият мащабен проект на Superfly Productions (Национална лотария, Съблечи си късмета, Къртицата). Телевизионният куиз, наречен "Следващият, моля", ще се излъчва веднъж седмично в праймтайма на TV7 от есента на 2013 г., като в следващите седмици предстои да бъдат обявени водещият, неговите асистенти и различните герои в играта.

В "Следващият, моля" играчите се редят на опашка на сцената и взимат участие един след друг. Всеки на опашката застава пред водещия, за да отговори вярно поне на два от зададените му 4 въпроса от една обща категория за точно определено време. При три и повече верни отговора участникът преминава на следващото ниво - "Сферата на парите".

Тук той ще може да сложи ръка на 51 свитъка с различни суми пари - от 500 до 25 000 лв., като общият сбор от сумите във всички свитъци е 222 000 лв. - джакпот, който може да бъде спечелен при 100% верни отговори от един играч.

За да си тръгне от студиото с него обаче участникът трябва да отговори на 21 въпроса за 150 секунди. Уловката тук е, че играчът трябва да дава винаги грешния от предложените два възможни отговора. При всеки верен отговор, считан тук за грешен, финалистът се връща обратно и започва от първи въпрос, губейки от ценното си време.

Освен водещия и играчите, за колорита на шоуто ще допринасят няколко редовни персонажи с второстепенни роли, носещи прозвищата Маестрото, Медицинската сестра, Виетнамците Синг & Сонг, Учителката, Бабите oт Банско, Изкусителите, Мимът.

Сподели.