Следващият add-on за Borderlands 2 излиза на 16 октомври

Pinterest LinkedIn +

Само два дни след рилийза на Mechromancer DLC, производителите на отлично възприетия от критиката и феновете шутър Borderlands 2, Gearbox Software, обявиха официално следващия ъпдейт с добавено дигитално съдържание за играта.

Captain Scarlett and Her Pirate's Booty ще се появи за PC, PS3 и X360 на 16 октомври (17 октомври за европейското подразделение на PSN) и ще може да бъде закупено срещу $10 или съответния брой MP. Притежателите на Season Pass, които не си гарантират достъп до всички бъдещи ъпдейти със съдържание към Borderlands 2, ще могат да го свалят безплатно.

Captain Scarlett ще бъде централна фигура в добавката, чието действие ще се развива в нова местност, наречена Oasis. Сред заниманията, с които играчите ще могат да разнообразят игралното си преживяване, са пилотирането на пясъчни скифове и унищожението на пясъчни червеи, а друга новост, включена в добавката, е непознатата до момента парична единица seraph crystals.

Borderlands 2 излезе за гореспоменатите три платформи на 18 септември 2012 г. и стана най-продаваното заглавие на Острова. Играта следва историята на четирима нови търсачи на съкровища, които се борят за освобождението на Пандора от изпълнителния директор на корпорация Хиперион - Хендсъм Джак.

Сподели.