Следващата Batman Arkham излиза през 2013 г.

Pinterest LinkedIn +

Третата игра за Черния рицар от поредицата на Rocksteady, включваща хитовите Arkham Asylum и Arkham City (едно от топ заглавията на 2011 г.), ще се появи през 2013 г., обяви Warner Bros. Interactive, без да разкрива каквито и да било детайли относно новия проект.

Според запознати източници, цитирани от VG247, играта не се разработва от Rocksteady. Друга непотвърдена, но упорито гравитираща в пространството информация сочи, че в сюжетно отношение тя ще се явява предшественик на първите две игри. Действието в нея ще се развива в периода на Silver Age (Silver Age of Comic Books: 1956-1970), а ключовото събитие ще бъде първата среща на Батман с Жокера.

Ако плановете на американския актьор Марк Хамил, най-известен с превъплъщението си в Люк Скайуокър във филмите от оригиналната Star Wars трилогия, не претърпят ревизия, той няма да озвучава Жокера в новата игра, но най-вероятно ще участва в новите Star Wars филми на Disney, което до голяма степен ще компенсира отсъствието му от играта.

Очаква се Кевин Конрой да се завърне в ролята на Човека-прилеп в предстоящата гейм продукция, след като през последните години той се фокусира почти изцяло върху този персонаж, озвучавайки Брус Уейн и Батман в direct-to-video филмите Batman: Mystery of the Batwoman, Batman: Gotham Knight, Superman/Batman: Public Enemies, Superman/Batman: Apocalypse, Justice League: Doom, предстоящия Justice League: Flashpoint и редица ТВ поредици.

Сподели.