След JuraTone и Joanna Dark, Rossko от Deep Zone също пуска солов сингъл

Pinterest LinkedIn +

След Любомир Савов-JuraTone и Йоанна, която отскоро се представя с псевдонима Joanna Dark, дойде ред и на диджей Rossko от Deep Zone да пусне своя дебютен солов сингъл. Парчето се казва "I Remember" и е със специалното участие на Майк Джонсън от групата 2-4 Family.

Песента е издържана в стила на актуалните тенденции в съвременната електронна музика, а денс линията е обогатена с вокалите на американския изпълнител. Текстът на "I Remember" е изцяло на любовна тематика и е дело на самия Майк Джонсън.

Дебютният солов сингъл на диджей Rossko е продуциран от Deep Zone Records и е четвъртият, излязъл под шапката на лейбъла от началото на 2009 г.

Първите три продукции са песните "Addicted To You" на Deep Zone, "Целувка за сбогом" на Joanna Dark и "Chance To Love You" на JuraTone, с която китаристът достигна до финала на конкурса "Българската песен на Евровизия".

Въпреки самостоятелните си проекти, членовете на Deep Zone, продължават съвместната си работа като група. Понaстоящем музикантите работят усилено по записа на предстоящия си нов студиен албум.


 

Сподели.