Слави Трифонов, Венета Райкова, Галена - новите фаворити на списание "Блясък"

Pinterest LinkedIn +

Българското популярно списание "Блясък" раздаде годишните си награди на пищна церемония в хотел "Кемпински Зографски" в София.

След наградените бяха родни звезди като Слави Трифонов, Венета Райкова и Тихомир, Галена, Валери Божинов, Димитър Рачков и др.

Шоуто бе открито с изпълнение на Устата. Сред края на песента рапърът остана на сцената, на която се качи и Любо (екс-Те), за да открият заедно официално церемонията по раздаването на наградите на медията.

Първата наградена бе поп-фолк певицата Галена в категорията "удар на годината", която обаче не можа да присъства на церемонията, поради професионални ангажименти.

Последва награда за "най-добро тяло", връчена на Станислав Илиев-Финдо от Survivor. Следващите отличени бяха Жени Калканджиева и съпругът й Тачо в категорията "звездна двойка". Наградата за "целувка на годината" бе присъдена на шоумен номер 1 Слави Трифонов за снимката му, как целува земята по време на един от концертите си.

Между връчването на наградите гостите се наслаждаваха на изпълнения на родни звезди като Румънеца и Енчев, Джина Стоева, Лилана, Софи Маринова, Deep Zone и DJ Balthazar, Бони.

Наградата за "блясък в очите" бе връчена на Антон Агонцев за пиянските си изпълнения в Survivor. Българският футболен национал Валери Божинов бе отличен с приза "усмивка на годината", а актьорът Димитър Рачков получи наградата за "поза на годината" за снимка с новородения си син. Звездната двойка Венета Райкова и Тихомир бяха отличени с приза "скандал на годината" за драмата около брачния им живот.

Статуетките на "Блясък" бяха връчвани от родни известни личности като победителя от Survivor Георги Костадинов, Дидо и Десо от D_2, Део и Лора, Ирен Онтева и Жени Калканджиева, Камен Воденичаров и Рени и др.

Родни звезди, които уважиха церемонията бяха, плеймейтката и изкусителка Златка Райкова, Филип от "Островът на Изкушението", Петя Павлова, Дичо, Диляна Попова и др.
Сподели.