Слави Трифонов разкри голямата награда на "Танцувай с мен 2"

Pinterest LinkedIn +

В предаването си от 5 ноември Слави Трифонов разкри дълго пазената тайна награда за победителя в конкурса "Танцувай с мен 2".

Най-добрият танцьор ще се сдобие с 44-дневно луксозно околосветско пътешествие на 4 континента плюс 20 000 лв. джобни пари. Голямата изненада дойде, когато шоумен №1 в България обяви и допълнителна награда за победителя - 7-метровата яхта модел Chaparral SSi.

По време на предаването бяха обявени и 16-те финалисти, които ще се борят за тази голяма награда. Между тях има ученици, студенти, сервитьори, непрофесионални танцьори, но и техническа секретарка и финансов консултант.

Регламентът на конкурса определя той да се проведе на два етапа. В първия етап ще се състезават мъже срещу мъже и жени срещу жени. Този начален тур ще обхваща общо 6 задачи, в които ще отпадат най-слабите танцьори, докато не останат 4 мъже и 4 жени.

Във втория етап осемте финалисти ще се борят един срещу друг, като ще изпълняват различни задачи, определяни от журито в състав - сценаристът Росен Петров, режисьорката на шоуто Стефка Райкова и латино танцьорът Памбос.

Надпреварата ще продължи три месеца. "Големият гърч", както самият Слави Трифонов определи състезанието, ще започне на 8 ноември с първата танцова задача за финалистите.
Сподели.