Слави Трифонов потегля на турне с Миро и Емануела. Стартира и конкурс за нова чалга звезда

Pinterest LinkedIn +

Слави Трифонов и Ку-ку бенд се готвят да осъществят поредното си национално турне, което тази година ще премине под името "No Mercy 2009". Обиколката включва общо 11 дати в цялата страна, а специални гост-изпълнители на всички концерти ще бъдат Миро и попфолк певицата Емануела.

Началото на турнето "No Mercy 2009" ще бъде поставено на 1 агуст във Враца и ще приключи на 22 август в Петрич. Следват изяви още в Плевен, Велико Търново, Русе, Варна, Несебър, Бургас, Хасков, Стара Загора и Пловдив.

По време на концертите, Слави Трифонов и Ку-ку бенд ще изпълнят някои от най-хитовите си парчета. По всяка вероятност, участието на Миро в "No Mercy 2009" се дължи на широката популярност на певеца напоследък, както и на дуетното парче, което записа със Слави - "Не, Мария".


Снимка: Avtora.com

От своя страна, фолк дивата Емануела стана една от "приближените" на шоумена, след като изигра ролята на Бубето в ситкома "Къде е батко?". Певицата не пропусна да се включи и в реалити шоуто "Бягство към победата", където си партнира с колегата си Крум.

Междувременно екипът на "Шоуто на Слави" разкри и следващия си телевизионен проект, а именно конкурсът "Музикална академия Ку-ку бенд – Стани поп-фолк звезда".


Снимка: Avtora.com

Набирането на кандидатури вече е в ход, като крайният срок за записване изтича на 1 септември 2009 г. Самото съзтезание ще се проведе през есента, а според регламента в него може да се включи всеки, който желае да пробие в чалга брашна, независимо от пол и възраст.

Сподели.