Слави да се пази, "Шоуто на Иван и Андрей" тръгва в ефира на Нова телевизия

Pinterest LinkedIn +

Изглежда, че "Шоуто на Слави" и "Вечерното шоу на Азис" ще си имат нов сериозен конкурент в борбата за рейтинг в късните часове.

След като "Господари на ефира" намериха нов дом в лицето на bTV, Нова телевизия ще запълни тяхното място в програмната си схема със собствено вечерно шоу.

За никого не е изненада обаче, че главни герои в новото предаване ще бъдат Иван и Андрей, чието преминаване към екипа на Нова това лято, бе определно като "медийния трансфер на годината".

"Шоуто на Иван и Андрей" започва на 14 декември и ще се излъчва всеки делничен ден от 22:00 часа. Специални гости в първото издание ще бъдат музикантите от Simple Minds.Двамата водещи ще изненадат зрителите със своя нов имидж на зрели мъже, оставили лиготиите зад гърба си. Освен стилен хумор, аудиторията може да очаква от тях повече сериозни интервюта и гражданска позиция по всички важни обществени събития и проблеми.

Целта на Иван и Андрей е да правят всекидневна политическа сатира - саркастична, възпитана и оригинална, "без да се разказват стари вицове на нов глас"."Двама мъже наполовина" е лайтмотивът на предаването, което ще работи с механизма на класическите и добре познати американски първообрази. Във всяко издание ще има интервю с един или двама гости от българския и световния шоубизнес.

"Шоуто на Иван и Андрей" ще си има и бенд с фронтмен Ясен Велчев от група Те, а музикален продуцент на предаването ще бъде Дони. На сцената ще се изявяват и професионални танцьори, като сред тях ще има и мъже.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.