Slash в анимация на Velvet Revolver

Pinterest LinkedIn +

Американската “супергрупа” Velvet Revolver прави анимиран клип на парче от дебютния си албум “Contraband”. След “Slither” и “Fall To Pieces”, “Dirty Little Thing” е следващата песен, избрана да бъде визуализирана, съобщи vh1.com

“В концепцията на клипа е анимиран влак, който се движи сред рисуван пейзаж. Главните герои обаче – членовете на групата - са съвсем реални, пояснява барабаниста Matt Sorum. Винаги сме искали да се видим сред движещи се картинки, мисля че Слаш би изглеждал страхотно”.

Видеото ще бъде режисирано от Motion Theory - екипът, правил доста забележителни творби, сред които са "Getting Away With Murder" на Papa Roach и "Animal" на R.E.M. Идеята им е била вдъхновена от торчеството на японския артист Rockin' Jellybean, известен с ръбатите си илюстрации на секс-богини и “мускулести” коли.

Материалът ще бъде заснет в последната седмица от декември, преди заминаването на Велвет Риволвър за Лас Вегас, за участие в новогодишно шоу. Завъртането му по телевизиите е предвидено за началото на 2005 г, когато групата е на турне в Европа, Япония и Австралия.

В момента музикантите работят по организацията на концертната си обиколка. Излизането извън страната до скоро бе невъзможно за тях, тъй като вокалът им Scott Weiland (бивш фромтмен на Stone Temple Pilots), имаше проблеми с наркотиците и се налагаше да влезе в клиника за рехабилитация.

Рокаджиите ще се завърнат в САЩ на 12 февруари за раздаването на 47-мите награди Грами. Групата бе номинирана за Рок парче на годината с "Fall to Pieces", Най-добро хард рок изпълнение за "Slither" и Рок Албум на годината за “Contraband”.
Сподели.