Skullcandy Smokin' Buds 2 – за всяко ухо

Pinterest LinkedIn +

Изключителният дизайн на тези слушалки им позволява да прилепнат плътно към ухото, за да може след това да се отдадете само на слушането на хубава музика.

Skullcandy Smokin' Buds 2 са наследникът на оригиналните Skullcandy Smokin' Buds тапи на Skullcandy, които се превърнаха в хит веднага след появата си. За новите слушалки компанията се е ръководила от правилата за това как се прави перфектното продължение на всеки продукт, независимо дали говорим за холивудски хит или потребителска електроника – запази всичко, което работи, и добави още малко новости.

Точно такава е рецептата и в случая, а резултатите от нея са очевидни.Първият модел Skullcandy Smokin' Buds вече са на пазара и новата им версия носи така очакваните подобрения. Това, което може да очаквате от Skullcandy Smokin' Buds 2 (цена 65 лв.), е добре балансиран звук, приличен бас и универсално добро звучене, което еднакво добре възпроизвежда почти всеки музикален жанр.

Мобилните потребители със сигурност ще се зарадват на допълнителните възможности за управление на музиката през техните смартфони. Това става благодарение на универсалното дистанционно управление с един бутон, което крие в себе си изненадващо голяма функционалност – от активиране на дигиталния асистент Siri във вашия iPhone, през приемане и отхвърляне на входящи разговори, до възпроизвеждане и паузиране на музика. На всичкото отгоре през микрофона може да давате и гласови команди, които апаратът ви поддържа.Особено добро впечатление правят очевидните усилия, положени от Skullcandy, за да могат новите тапи да се плъзнат с лекота във всяко ухо. Обикновено носенето на слушалки тип тапи е свързано с известни притеснения относно това дали формата им ще бъде подходяща за уникалната структура на ушния канал, която всеки човек има, но в случая става въпрос за изключително адаптивен и удобен дизайн, който кара слушалките да прилегнат отлично на мястото си, щом веднъж ги поставите в ушите. Тайната на това решение се крие в наклона, който тапите имат и който им позволява да паснат на вътрешността на ухото по естествен начин и с минимално напрежение. За относително евтин модел, Skullcandy Smokin' Buds 2 имат много добре изпипан дизайн и това е за отбелязване.

Това се отнася не само до вътрешната част на тапата, която влиза в ухото, но и за ефектния външен дизайн, който се допълва и от използването на устойчиви на влага материали. Така, ако ползвате Skullcandy Smokin' Buds 2 докато сте във фитнес залата, тичате в парка или пък карате скейтборд като известния скейтбордист Тейлър Маклънг, който е рекламно лице на слушалките, няма нужда да се притеснявате да не ги повредите, ако се изпотите.

Качествените продукти на приемлива цена винаги заслужават особено внимание, защото точно те доказват, че не е необходимо да ограбите банка, за да се насладите на вашата любима музика. Skullcandy Smokin' Buds 2 изобщо не разочароват в това отношение. В последно време компанията положи много усилия да създаде висококачествена аудио технология, известна с името Supreme Sound, която да приложи в продуктите си, и това дава резултати. Балансът на звука е много добър, а силните басови нива със сигурност ще се понравят на онези потребители, които обичат да слушат силна музика.Skullcandy Smokin' Buds 2 са готини на външен вид, изключително удобни за ползване и вадят приличен звук. Освен това в комплекта може да откриете още компактна кутийка за съхранението и пренасянето им, което винаги е приветствано допълнение. Ако търсите нови слушалки, които да ползвате най-вече при спортуване или когато сте в движение, тези са едно от най-добрите предложения в ценовия си диапазон.

Купи Skullcandy Smokin' Buds 2 ТУК

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.