Skrillex и Crystal Method в саундтрака на Ridge Racer Unbounded

Pinterest LinkedIn +

Най-новото попълнение в дългогодишната рейсинг поредица Ridge Racer, Ridge Racer Unbounded, ще излезе в Европа на 30 март и за първи път в историята й ще има PC версия, а не само Xbox 360 и PlayStation 3 портове.

Играта се разработва от финландското студио Bugbear Entertainment и ще включва новия City Editor, чрез който играчите ще могат да конструират собствени трасета и да ги споделят помежду си.

Unbounded ще се отличава от предшествениците си и по зоните на деструктивната околна среда, позволяваща на играчите да си пробиват път през нея, търсейки най-краткия път до крайна цел, както и по поставеният върху сблъсъците между противниците акцент.

Включеният в интерфейса Power Bar ще показва на играчите както дали даден сблъсък има шанс за успех, така и къде се намират деструктивните зони в града. Степента на зареждането му ще зависи от извършените дрифтинг маневри.

Все още не е обявена северноамериканската дата на издаване на играта, която бе отменена в последния момент (тя трябваше да се появи на 6 март), но пък вече е известно съдържанието на саундтрака към нея, включващ предимно електронни парчета.

Сред тях са Kill Everybody и Scary Monsters And Nice Sprites на дъбстеп сензацията Skrillex, който участва и в саундтрака на Syndicate, както и тракове на Scratch Perverts, Unknown Error, OVERSEER, RuN RiOT, Ever Never, The Crystal Method и Хироши Окубо, който е записал няколко парчета специално за Unbounded.

Сподели.