"Skid Row" ще свирят за първи път в България през юни

Pinterest LinkedIn +

Легендарната американска хард рок група "Skid Row" ще свири в София на 7 юни 2019 г.

За рокендрола няма възраст. Някои артисти минават теста на времето успешно, други отпадат от надпреварата с него, опитвайки се да останат завинаги млади. Рокендролът е като влак на ужасите – ако не си достатъчно корав за тази игра, отпадаш. Е, "Skid Row" оцеляха и вече над 30 години са сред фаворитите на хардрок и глемметъл последователите по цял свят, без да им се налага да делят любовта на феновете с други лидери в жанра като "Mötley Crüe" и "Poison".

Докато някои се окичиха с награди "Грами", за "Skid Row" остана признанието на публиката, която чрез гласуване на наградите "American Music" определи бандата като "Favorite Heavy Metal/Hard Rock New Artist" само година след като излезе нейният дебютен едноименен албум "Skid Row" (1989 г.). Именно от това издание са брилянтните композиции "18 and Life", "Youth Gone Wild", "I Remember You" – дело на басиста на групата Рейчъл Болан (Rachel Bolan) и китариста Дейв Сабо-Змията (Dave "The Snake" Sabo), които са и основните фигури в "Skid Row".

Те пристигат за концерт в София на 7 юни 2019 г. в зала "Универсиада" заедно с още един оригинален член от състава на бандата от 80-те – Скоти Хил (Scotti Hill) на китарите и присъединилите се в по-ново време барабанист Роб Хамърсмит (Rob Hammersmith) и харизматичният бивш фронтмен на "DragonForce" ZP Theart на вокалите. Предстои да излезе и третият диск от трилогията "United World Rebellion", който ще носи заглавието "United World Rebellion: Chapter Three". Той също е записан с вокалите на ZP Theart ще бъде на пазара през 2019 г.


Рокаджиите от Ню Джърси не са празноглавите рошави герои на тийнейджърките, както повърхностно би ги определила свадливата ви съседка. "Skid Row" са сериозни артисти, получили признание в жестокия свят на шоу бизнеса със сингли в Топ 10, със златни и мултиплатинени продажби на албуми и с първо място вкласацията за албуми на "Билборд" (Billboard). Достатъчно фактология. Те са родени за рокендрол. Ела и се убеди лично.

Билети "Рано пиле" на цени от 45/50 лв. (без включена такса за издаване) може да намерите само и единствено в магазин "Яко" (ул. "Граф Игнатиев" 43) до края на месец декември.

Онлайн билети на цени от 55/60 лв. (без включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) диреткно и само от: http://bit.ly/SkidRowSofia или на tickets.paysera.com (нужно е да изпишете името Skid Row в полето за търсене на събитието в системата).

За въпроси и проблеми свързани със закупуването на билети може да позвъните и на телефон 0886333367.

Сподели.