Скарлет Йохансон с главна роля в режисьорския дебют на Джоузеф Гордън-Левит

Pinterest LinkedIn +

Нашумелият холивудски актьор Джоузеф Гордън-Левит (Inception, 50/50, The Dark Knigt Rises) ще направи своя режисьорски дебют с лента в комедийния жанр, чийто сценарий е написал сам.

Той ще изпълнява и една от ролите във филма, партнирайки си със Скарлет Йохансон, която ще се превъплъти в един от двата главни женски персонажа. Засега това са единствените сигурни имена в актьорския състав на все още неозаглавения филм, за чийто сюжет се знае единствено, че "проследява метаморфозата на съвременен Дон Жуан в по-малко самовлюбен човек".

Стартът на снимачния процес на продукцията, разработвана от Рам Бергман през неговата продуцентска компания Ram Bergman Productions, ще бъде поставен на 16 април в Лос Анджелис, а бюджетът й ще дойде от Voltage Pictures.

През 2012 г. Левит ще може да бъде видян в четири големи филмови продукции - в Dark Knight Rises на Кристофър Нолън, с когото работи и по Inception, в трилъра Premium Rush, в Looper от режисьора на Brick  Раян Джонсън и в Lincoln на Стивън Спилбърг, където изпълнява ролята на брат на президента на Съединените щати.

Започнал изявите си пред камера, снимайки се в реклами на съвсем невръстна възраст, 30-годишният актьор направи своя актьорски кино дебют в комедията Beethoven от 1992 г.

Навършвайки 15, той се въплъти за цели пет години в извънземния офицер Томи Соломон в хитовия комедиен сериал "На гости на третата планета" (3rd Rock from the Sun), отличен с две награди Златен глобус и 11 награди Emmy.


Сподели.