Първи кадри на бременната Николета Лозанова! Виж снимки!

Pinterest LinkedIn +

Бременната Николета Лозанова и половинката й - футболистът Валери Божинов, са на корицата на първия брой на ново светско списание, което се появи по реповете навръх празника на влюбените Свети Валентин - 14 февруари.

LOVE Style ще излиза веднъж седмично в 68 страници. Негов Главен редактор е популярният журналист Антон Стефанов, бивш водещ на "Всяка неделя" и редактор на "Седмичен труд" и "Шоуто на Иван и Андрей".


Снимка:
LOVE Style

В дебютния брой на списанието Николета Лозанова и Валери Божинов разказват за вълнението, с което очакват първото си дете през април, както и за сагата около делото, което футболистът води с бившата си изгора - попфолк дивата Алисия, относно исканата от нея издръжка за Валери-младши.


Снимка: LOVE Style

Сесията на Николета Лозанова и Валери Божинов е дело на български екип, който бе командирован в Лисабон в началото на месец януари специално за снимките.

Фотограф е небезизвестният Петър Тодорински, а стайлингът на звездната двойка е поверен на Добромир Киряков – специалистът, който се грижи за имиджа на попфолк певицата Цветелина Янева.

Сподели.