Сюзън Бойл си избра дуетна половинка от конкурса в YouTube (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Шотландската певица Сюзън Бойл (Susan Boyle) обяви победителя в конкурса, който организира в личния й канал в YouTube.

В началото на юли бившата домакиня започна международно издирване на изпълнител, с който да запише песен. Нестандартният дует ще влезе в предстоящия втори самостоятелен албум на Бойл, озаглавен The Gift.

Сред хилядите желаещи, Сюзън избра американката Амбър Стаси (Amber Stassi) да лети до Лондон в края на август и да се присъедини към нея в звукозаписното студио.

Стаси, която е на 33-години, живее в Ню Йорк и е майка на 3 деца, сподели: "Не мога да повярвам, че току-що разговарях със Сюзън Бойл. И в най-смелите си мечти не съм се надявала да спечеля този конкурс".

"Не съм и предполагала, че толкова много хора ще искат да участват в конкурса и искам да благодаря на всички. Беше ми много трудно да избера победител, защото имаше много талантливи изпълнители от целия свят. Въпреки всичко Амбър се отличаваше. Харесах много клипа й, тя има прекрасен и много красив глас", коментира от своя страна шотландката, превърнала се в тотална световна сензация след участието й в реалити шоуто Britain's Got Talent.

Сподели.