Сюрреалистичната хорър игра Grave с Xbox One версия

Pinterest LinkedIn +

Сюрреалистичната сървайвъл хорър игра с отворен свят Grave на американското независимо студио Broken Window Studios, чиято кампания в Kickstarter ще приключи на 28 април 2014 година, без успехът й да изглежда гарантиран, ще има и Xbox One версия наред с портовете за PC, Mac и Linux, както и Oculus Rift поддръжка.

Заинтригуваните от заглавието, което трябва да се появи в началото на 2015 година, могат да изтеглят от страницата му в Kickstarter безплатна демо версия, предназначена конкретно за кампанията, а тези, които инвестират в него $5, ще получат пълната демо версия веднага след края й.

Подобно на Alan Wake, враговете в Grave са чувствителни на светлина и това е определящо за поведението на главния герой. За разлика от култовата игра на Remedy обаче действието в тази на Broken Window се развива в обширна пустиня, която играчите ще могат да изследват, а всяка нощ светът на Grave ще се променя (реаранжира). Денем главният герой ще има възможност да си набавя провизии и да си построи база.  


Сподели.