Sims 3 превзема конзолите тази есен

Pinterest LinkedIn +

Играта на Electronic Arts - The Sims 3, се разработва във версии за PlayStation 3, Xbox 360, Wii и Nintendo DS, които ще бъдат пуснати на пазара тази есен.

В The Sims 3 за конзоли и преносими устройства играчите ще могат да създават симове с уникални характери, да изпълняват техните желания (или не) и да контролират живота им в квартала. В допълнение, съвсем новите елементи правят още по-лесна намесата в живота на симовете чрез отключването на върховните Karma Powers за незабавен контрол и изпробването им върху героите.Богатият, увлекателен геймплей е снабден с плавна, интегрирана система за обмен за PlayStation 3 и Xbox 360 платформите, което означава, че геймърите ще бъдат по-свързани от всякога докато проектират, строят и споделят своите творения и че ще могат да си изтеглят съдържание от други играчи по целия свят без изобщо да излизат от играта.

Само в Wii версията геймърите ще могат да се забавляват в цял нов крайбрежен град с уникални жители, облик, кариери и мечти. За пръв път играчите могат да се наслаждават на The Sims 3 с приятели, като се изправят едни срещу други в съвсем новата игра Life Moments, за да печелят награди. В заключение те ще имат възможност да изпълнят и няколко приключенски мисии, в които ще изучават града и ще откриват неговите тайни.Във версията за Nintendo DS играчите могат да използват стилуса, за да строят домовете на своите симове с инструменти, да рисуват стени и етажи, както и да преобразят всичко по свой вкус като например предметите за декорация, тъканите и други. С помощта на стилуса геймърите ще оформят лицата на своите симове, ще им избират прически и облекло и ще използват инструмента Create a Sim, за да оформят характера им.

В режим Story играчите ще контролират няколко симове, съставящи семейство и ще се наслаждават на специалните моменти в живота им. За първи път Nintendo DS геймърите могат да се забавляват с пълна симулация на човешки живот докато направляват своите симове в изпълнението на задачи, което ще отваря допълнителни предмети, нови сгради и други.The Sims 3 за PlayStation 3, Xbox 360, Wii и Nintendo DS се разработва от The Sims Studio и все още няма рейтинг. Играта е достъпна и във версия за PC, Mac, iPhone, iPod touch и мобилни устройства.

Сподели.