Силвестър Сталоун и The Expendables строят детска градина в София?

Pinterest LinkedIn +

Продуцентът на "Непобедимите" (The Expendables) - Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), може би ще финансира построяването на детска градина в района между Петте кьошета и бившата баня "Мадара" в София. Новината идва след иск на живущите в квартала, които се оплакаха от непрестанния шум, който се вдига по време на снимките на холивудския екшън.

Екипът на лентата работи там вече от няколко седмици, като местните твърдят, че "имат усещането, че са мишена в свирепа гангстерска война". Основната локация, която използват Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Джет Лий (Jet Lee) и компания, е военното НДК, където се заснемат доста ефектни и оглушителни каскади.

Затова жителите в района не крият желанието си за компенсация, изразяваща се в построяването на детска градина. Дали това ще се случи, поне за момента, е спорно, но като се има предвид, че продуцентите на The Expendables 2 издигнаха изкуствен мост край река Осъм, който остава като подарък за страната ни, все пак известен повод за оптимизъм има.


Сподели.