Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Брус Уилис са тук! Трейлър на заснетия в България "Непобедимите 2"

Pinterest LinkedIn +

В мрежата се появи нов трейлър на може би най-очакваната от родните киномани екшън продукция тази година - "Непобедимите 2" (The Expendables 2).

Както можете да се досетите, причината за нетърпението ни не се корени в безспорно впечатляващия каст начело със Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), Брус Уилис (Bruce Willis), Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme) и компания, а във факта, че по-голямата част от филма е заснета именно в България.

В официалната страница на продукцията в IMDB са посочени всички снимачни локации, като сред тях личат зимният ни курорт Банско, Ловеч, Пловдив, София,  резерватът Огняново, Деветашката пещера и разбира се, студиото на "Ню Бояна Филм" на Витоша.

Иначе сюжетната линия се съсредоточава върху приключенията на Барни Рос и неговите наемници, които тръгват на нова мисия с двоен мотив: не само да изпълнят заръката на агент Чърч, но и да намерят отмъщение за смъртта на ментора си Туул.

В каста пък ще видим още и Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Чък Норис (Chuck Norris), които също видяхме в България. Официалната поява на "Непобедимите 2" е насрочена за 17 август 2012 година, но със сигурност до тази дата ще ви държим в течение за всичко интересно около филма.


Сподели.