18 Март 2018, 09:46

Силни политически послания в новото видео на P!nk "What About Us"

Google+ Pinterest LinkedIn +

P!nk представи видеото "What About Us" − пилотен сингъл от предстоящия нов албум на звездата, озаглавен "Beautiful Trauma". Той ще бъде издаден и в България в деня на световната му премиера (13 октомври 2017 г.) Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Във видеото P!nk отправя силни политически послания в подкрепа на онези, чиито права са в опасност в т. нар. "Америка на Тръмп": имигранти, гей двойки, етнически малцинства и др. Визуалните послания са подсилени с натрапчиви полицейски сирени, преплитащи се с проблясващи прожектори на хеликоптери, а накрая завърша с фонограма, в която мъжки глас декларира: "Ние ще отхвърлим омразата! Ние ще отхвърлим расизма!".

Видеоклипът е режисиран от Джорджия Хъдсън, а впечатляващата хореография е дело на GoldenBoyz. Автори на песента са P!nk, Johnny McDaid от групата "Snow Patrol" и Steve Mac, който е и музикален продуцент на проекта.

Междувременно дойде новината, че на 27 август в Калифорния по време на раздавеното на видео-музикалните награди на MTV (2017 Video Music Awards) P!Nk ще получи приза "Авангард" на името на Майкъл Джексън. Певицата е избрана да получи тазгодишната награда заради изключителното си влияние върху развитието на музиката, поп културата, модата и филантропията. 

Сподели.