Шведско техно настроение с Аdam Beyer в Escape

Pinterest LinkedIn +

Шведският техно диджей Адам Байер (Аdam Beyer) ще бъде последният международен гост за февруари в столичния клуб Escape. Партито ще се състои на 27 февруари.

Преди Адам Байер, зад пулта в столичното заведение ще застане родния тандем Смърфа от Mетрополис и Мис Лидия.

Адам Байер е един от най-известните техно диджеи на Скандинавските страни. Артистът започва кариерата си в началото на 90-те години, като тогава диктува техно модата в Европа.

Това не е първата визита на Байер в България. Музикантът беше специален гост на парти на Метрополис през 2007 г. заедно с италианския диджей Мауро Пикото (Mauro Picotto).

Електронни билети за партитo на Адам Байер могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.