Ще познаете ли коя е тази нашумяла звезда до Андреа?! Ние не успяхме!

Pinterest LinkedIn +

Мнозина вероятно все още си спомнят рекламата на популярна родна мастика с участието на фолк дивата Андреа, заснета преди около година.

Шумно тиражирана заради папарашкия скандал с певицата, щракната по монокини от "любител фотограф", другите действащи лица в нея някак останаха встрани от светлината на прожекторите.

Сред познатите лица в действие видяхме и победителя в Survivor 2 Георги Костадинов, изпълняващ ролята на мачо, който се опитва да впечатли с парче диня русокосата фурия. Съвсем като на кино обаче, Андреа в крайна сметка уважи с еротичното си присъствие непохватен симпатяга с очила, които се изпотиха (буквално) от гледката.

Едва ли някой тогава би разпознал в този образ най-горещия телевизионен секссимвол днес - звездата Калин Врачански от сериала "Стъклен дом".

Рекламата всъщност изиграва сериозна роля за настоящия му статут - тя е дело на Димитър Митовски, който успява да оцени таланта, заради който по-късно го взима и в популярната българска сага. Ако вие все още не сте, имате възможност да го сторите, като изгледате още веднъж рекламния ролик.

Get the Flash Player to see this player.

Още от Андреа:

Още от Калин:

Сподели.