Телевизионни новини

Мария Силвестър обитава ромско гето
Мария Силвестър обитава ромско гето
Публикувана от:

Мария Силвстър заживява в дома на 7-членно ромско семейство в столичния квартал "Факултета". "Те са много мили и приятни хора, но каквото и да им обясняваш, те не го приемат", коментира Мария Силвестър. "Живеят си живота, такъв какъвто е и никой няма право да ги съжалява, защото те сами избират този..

Ваня Бонева от Survivor гостува на Вили Сечкова
Ваня Бонева от Survivor гостува на Вили Сечкова
Публикувана от:

По време на гостуването си в "Градски легенди" Ваня Бонева коментира решението си да се запише в редиците на българската армия. Пред Вили Сечкова участничката в "Survivor" разказва и за връзките си с мъжете. Междувременно в навечерието на първия си рожден ден, шоуто "Градски легенди" се сдоби с нов декор...

Аня Пенчева напусна Dancing Stars
Аня Пенчева напусна Dancing Stars
Публикувана от:

В поредния епизод от шоуто "Dancing Stars" с най-голяма зрителска подкрепа се оказаха двойките на звездата от филма "Шивачки" Виолета Марковска, "златното момиче" Илиана Раева и актрисата Нети. Аня Пенчева и партньорът й Рангел Спиров прекратиха участието си в реалити шоуто с 28.6% от зрителското гласуване..

Валентин Гавазов напусна Survivor след скандален племенен съвет
Валентин Гавазов напусна Survivor след скандален племенен съвет
Публикувана от:

Преди началото на племенния съвет, "оцеляващите" в "Мого Мого" се изправиха един срещу друг в изпитание за личен имунитет. Победител в играта стана Силвия Радулова, която остана да виси на греда, закрепена само с ръцете и краката си, в продължение на близо 40 минути и спечели и двата имунитета. Самият..

"Страшният съд" изгони Владо от Big Brother 4
Публикувана от:

След положителния зрителски вот с най-много проценти се оказа хомосексуалният Мартин - над 30 %. Другият съквартирант с хомосексуални наклонности - Даниела, също се спаси от изгонване с около 20 %. Любимата на Георги - Таня, събра близо 30 % зрителска подкрепа. Последните, които ще бъдат подложени на..

Courteney Cox става секси майка
Courteney Cox става секси майка
Публикувана от:

Кортни Кокс ще се превъплъти в ролята на 40-годишна самотна майка със 17-годишен син, предаде The Hollywood Reporter. Кокс и Бил Лорънс работиха заедно в сериала "Приятели", където Лорънс бе сценарист. Снимките на продукцията, озаглавена "Cougar Town", ще стартират през януари, а сериалът ще се завърти..

Спорове и интриги сред
Спорове и интриги сред "оцеляващите" в Survivor
Публикувана от:

Георги Вънов и Валентин Гавазов от "Мого Мого" споделиха мнението си, че дните им на "Островите на перлите" са преброени, благодарение на жените в племето. И двамата оцеляващи отправихи остри критики към поведението на 24-годишния Спас Стоянов и мотористката Силвия Радулова. В "Пачека" Али Алиев..

Реалити шоу с Heidi Klum стартира по ММ
Реалити шоу с Heidi Klum стартира по ММ
Публикувана от:

В "Топ дизайнер" един срещу друг застават група млади модни дизайнери, които се борят за голямата награда в сериала - представяне на собствена модна линия по време на "Модната седмица" в Ню Йорк. Освен като водеща, Хайди Клум стои начело и на журито в шоуто, състоящо се от именити фигури в световния..

Камен напусна Big Brother 4
Камен напусна Big Brother 4
Публикувана от:

Очаквано, най-голяма зрителска подкрепа получи Филип, който се превъплъти в началото на реалитито в ролята на умствено изостаналия Тошко. Останалите трима - Камен, Самие и Константин, бяха с много близки проценти от положителния вот. В крайна сметка, след края на гласуването се оказа, че Камен трябва..

"Златното момиче" Илиана Раева поведе в Dancing Stars
Публикувана от:

Поредната галавечер в предаването "Dancing Stars" бе посветена на танците в стил "мамбо" и "английски валс". След като представиха своите хореографии, временното класиране оглави бившата гимнастичка Илиана Раева, следвана от актрисата Виолета Марковска и екс вокалистът на Каффе - Орлин Павлов. Актьорът..

"Страшният съд" изгони Мила от Big Brother 4
Публикувана от:

 Първоначално с най-малко зрителска подкрепа бе Умберто, но по време на финалните 2 минути на зрителското гласуване подредбата се обърна и Мила остана с най-нисък процент. Очаквано, с най-голяма подкрепа бе Жоро - над 50 процента, докато разликата между останалите трима варираше до 2 процента...

Holy Moses в новия брой на
Holy Moses в новия брой на "Фрактура"
Публикувана от:

Във "Фрактура" ще се състои и премиерата на новия клип на Austrian Death Machine. Освен това, ще бъде повторено и интервюто с David Coverdale от Whitesnake. Специални гости на Васко Катинчаров ще бъдат организаторите на предстоящия концерт на Haggard и Exciter в столицата. В изданието на 2 ноември ще..

Стартира месец на филмите на Тодор Колев
Стартира месец на филмите на Тодор Колев
Публикувана от:

Комедията "Двойникът" от 1980 г. на режисьора Николай Волев, ще бъде излъчена на 8 ноември. В лентата Тодор Колев си партнира с актьорите Анета Сотирова, Павел Попандов, Георги Русев и други. Филмовата програма, посветена на Тодор Колев, включва още "Господин за един ден", който ще бъде представен на..

Ники Кънчев танцува със Стефка Костадинова в Dancing Stars
Ники Кънчев танцува със Стефка Костадинова в Dancing Stars
Публикувана от:

Танцът на Ники Кънчев и Стефка Костадинова ще се състои в рамките на предстоящия "дуел на честта", когато един срещу друг ще застанат две популярни български тв лица - Ники Кънчев и Андрей Арнаудов от "Сблъсък". Двамата водещи ще танцуват "в защита" на своите футболни пристрастия. По време на поредната..

Седем години
Седем години "Сблъсък" в българския тв ефир
Публикувана от:

По случай седемгодишнината, специалният брой на "Сблъсък" ще премине в четири рунда, а темата, върху която ще разсъждават гостите в шоуто, ще бъде "Насаждат ли медиите негативизъм". За да подкрепят мнението, че медиите не влияят отрицателно, в студиото ще присъстват бившият депутат Емил Кошлуков и журналистката..