Шокиращ край за "Доктор Хаус"

Pinterest LinkedIn +

Шокиращи драматични сцени се разиграха във финалния епизод на култовата медицинска драма "Доктор Хаус".

Официалната премиера на последния епизод от шести сезон - Help Me бе миналата вечер в ефира на FOX, кaто oт екипа предварително бяха заявили, че зрителите ще останат доста изненадани от подготвения край.

Изпълнителният продуцент на сагата Кати Джейкъбс загатна, че публиката ще бъде свидетел на доста емоционални и нетипични за главните герои моменти, а също така и на не особено приятно развитие на сюжетната линия.

"Дори и аз не очаквах това, което се случи. Повечето от хората на снимачната площадка бяха потресени, тъй като не знаеха какъв е сценарият и в края имаха сълзи в очите си. Беше наистина великолепно", коментира тя.

Джейкъбс успокои феновете на сагата, че поне засега се предвижда реализацията на седми сезон на "Доктор Хаус", тъй като сериалът продължава да е един от най-високо котираните не само в ефира на FOX, но и по принцип в телевизионната мрежа.

За родните почитатели на сериала, които бързат да се запознаят с драматичните и любовни събития във финала, можем да кажем, че епизодът вече е достъпен в добре познатите на българските потребители торент тракери.

Get the Flash Player to see this player.

 И още:

Сподели.