Шок! Майкъл Дъглас страда от рак на гърлото

Pinterest LinkedIn +

Изключително неприятна новина долетя от Холивуд.

Филмовата звезда Майкъл Дъглас (Michael Douglas) има рак на гърлото и в продължение на осем седмици ще бъде подложен на комбинирано лечение, включващо радиотерапия и химиотерапия.

Лекарите обаче разчитат на пълното възстановяване на 65-годишния актьор, който, както е известно, е син на кино легендата Кърк Дъглас и понастоящем е женен за колежката си Катрин Зита-Джоунс (Catherine Zeta-Jones).

"Аз съм много оптимистично настроен", заяви самият Майкъл Дъглас пред списание People.


Докато не се излекува напълно, звездата ще преустанови всякакви изяви на снимачната площадка, съобщи говорителят на Дъглас.

На 24 септември, официална премиера ще направи последният филм с участието на Майкъл Дъглас - дългоочакваното продължение на финансовия трилър "Уолстрийт" - Wall Street 2: Money Never Sleeps.

В лентата освен Дъглас в ролята на безскрупулния гуру Гордън Геко, участват още младият секссимвол Шая Лебьоф, Кери Мълиган, Франк Лангеля, Сюзън Сарандън и дори Чарли Шийн (Charlie Sheen), който изненадва с епизодична поява.

На режисьорския стол седи Оливър Стоун (Oliver Stone), който представи Wall Street 2: Money Never Sleeps за първи път по време на фестивала в Кан през май.

Сподели.