Шок! Брутално полицейско насилие "посини" звездите!

Pinterest LinkedIn +

За всяко нещо на този свят си има възмездие, твърдят някои. Други, вместо да го твърдят, направо си го търсят.

Когато обаче става дума за такива известни и прочути имена като Брус Уилис (Bruce Willis), Анджелина (Angelina Jolie), Джон Траволта (John Travolta) и компания, няма как да не се шокираме от подобни брутални кадри.


Тук е моментът да попитаме: Къде, по дяволите, е Спайдърмен?!

На всичкото отгоре се оказва, че върху някои е упражнено и "абсолютно полицейско насилие", което ние сме убедени, че е свързано с предстоящите Оскари. Готови сме да дадем думата на всички пострадали от този произвол, за да може справедливостта да възтържествува.

Същевременно предупреждаваме, че въпреки че всички тези снимки са плод на фантазията на някой с повечко въображение и достатъчно умения за работа с програми за обработка на изображения, те все пак може да се сторят доста "крайни" на някои от вас.


Предупредихме го, че след като потроши Франция, ще последва "От париж с любов"...

В такъв случай препоръчваме просто да преминете към следващата новина. Ако не сте от тях, може да последвате активния линк към галерията, за да се позабавлявате с умелите колажи...

Насинените звезди >>

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.