Шеста сцена само за фенове на Spirit of Burgas 2011

Pinterest LinkedIn +

Нова, шеста сцена ще бъде издигната във фестивалното градче на Spirit of Burgas 2011.

Заедно с останалите пет, на които феновете ще видят имена като Moby, Skunk Anansie, Gotan Project, Deftones и много други, Beck'stage сцената ще допринесе за едно наистина вълнуващо преживяване на посетителите на фестивала.

Това, което отличава тази сцена е, че на нея звезди ще бъдат самите фенове - всеки ще може да се качи на Beck'stage и да изпее парче на някоя от световните звезди, които гостуват у нас за тазгодишното издание на Spirit of Burgas. Изпълненията ще бъдат заснемани и в реално време излъчвани на екран близо до сцената, както и прожектирани на фона на Основната сцена.

Излизайки на Beck'stage, феновете ще имат осигурени текст, инструментал и аксесоари, като ще могат да избират измежду различни парчета. В листата влизат хитове като Lift Me Up и Beautiful на Moby, Hedonism и Charlie Big Potato на Skunk Anansie, You Can't Bring Me Down на Suicidal Tendencies, Diamond Eyes на Deftones, както и "Директор на водопад" на Милена и Ревю и "Няма бира" на Кръпка Блус Бенд.
 
Beck'stage сцената ще е разположена на видимо място - срещу тази на "На Тъмно", като ще е на разположение на всички фенове и през трите вечери на Spirit of Burgas 2011 - 12, 13, 14 август.

Билети:

Препродажба – в мрежата на Eventim.bg

1-дневен билет: 50 лв.
3-дневен билет: 120 лв.

На входа в дните на фестивала:

1-дневен билет: 60 лв.
3-дневен билет: 140 лв.

Сподели.